Kampanj!

Paket – SP99XXLE/1900 med vapenvagn i valfri färg

Från: 29 895,00 kr

Paketerbjudande extra-allt

 • Vårt största vapenskåp med maximerad inredning.
 • Utdragbar vapenvagn med inbyggd förvaringshylla.
 • Två justerbara pipstöd med uttag för både enkel och dubbelpipiga gevär.
 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Kraftigt hakgreppsystem som låser längs båda långsidorna på skåpet.
 • Väger över 150 kg.
 • Förvaring med plats för upp till 16 st gevär på vapenvagnen.
 • Vapenvagn, LED-lampa, fyra justerbara halvhyllor samt två justerbar topphylla ingår.
 • Möjlighet att utrusta ena sidan av vapenvagnen med hyllplan istället för ett av pipstöden.
 • Sex stora förvaringshyllor i dörren.
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Möjlighet att välja till gulddetaljer (Gold Edition).
 • Mått: 1900x800x600 mm.
 • Vikt: 290 kg. 

 

Instruktioner vid beställning:
Hyllplan på vapenvagn: Välj om du vill lägga till hyllplan på vapenvagnen.
Magnetisk nyckelkrok: Välj om du vill lägga till magnetiska nyckelkrokar.
Bultningssats: Välj om du vill lägga till bultningssats.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Tillfälligt paketerbjudande!
Köp vårt största vapenskåp, SP99XXL med elektroniskt kodlås och en färdigmonterad utdragbar vapenvagn för upp till 16 gevär. Utöver vapenvagnens hyllfack ingår även två topphyllor och fyra stycken halvhyllor. Tillsammans med dörrens sex förvaringshyllor kan du då maximera skåpets användningsområde och fylla det till 100%. Topphyllan och halvhyllorna är justerbara höjdmässigt för att du ska kunna anpassa skåpet efter din personliga utrustning. Önskar du ytterligare förvaring finns möjlighet att välja till hyllor för vapenvagnen, som monteras på valfri höjd och sida istället för ett av pipstöden.

Modell SP99XXL vapenskåp

Vårat största säkerhetsskåp med plats för upp till 16 gevär (med vapenvagn). Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Skåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras.

Skåpets konstruktion

Skåpet är tillverkat i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna. Dörren är högerhängd. Fler fördelar med vårt hakgreppsystem finner du längre ner på sidan.

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark. 

Beskrivning av vapenvagn SP99XXL

Smidig utdragbar vapenvagn/vapensläde för upp till 16 gevär.
Vapenstödet/pipstödet kan på båda sidorna justeras i sju olika höjder och anpassas efter dina personliga vapen. De två vapenstöden är utrustade med avtagbara säkerhetsband med kardborre, som låser fast gevären mot pipstödet för att undvika att de rör sig vid öppning och stängning. Vapenstöden har nio stycken uttag vardera för både enkel- och dubbelpipiga gevär. På vagnen finns även ett smart hyllfack på toppen, för extra förvaring av ammunition och annat tillbehör. Önskar man mer förvaringsmöjligheter, är det möjligt att ta bort ett av de två vapenstöden och istället montera på hyllor för tillbehör på ena sidan av vagnen.
Vi rekommenderar att skåpet bultas fast i vägg eller golv p.g.a. tipprisken när vapenvagnen är utdragen och har förberett med fyra förankringshål i botten och i baksidan av skåpet!

Låsning på skåp

Belyst elektroniskt kodlås. Mer information och instruktioner för låset finner du längre ner på sidan.

Inredning

Vapenvagn för 16 gevär, magnetisk LED-belysning som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, två topphyllor, fyra stycken halvhyllor (SP99XXL halvhylla mini), två stycken vapenstöd, kolvstödsmattor samt sex stora förvaringshyllor i dörren.

Färg

Välj mellan vitt eller Raw Steel.

Raw Steel sticker ut från mängden genom slipdetaljerna som framträder under den blanka ytan, både inuti och utanpå skåpet vilket ger en exklusiv industriell känsla med en dos av rost och individualitet. Då Raw Steel reflekterar omgivningen, anpassar sig färgen och upplevs olika, beroende på om skåpet placeras i ett mörkt eller ljust rum. Eftersom skåpet slipas individuellt blir varje skåp helt unikt och skåpet på bilden skiljer sig därmed från andra i samma modell.

Går även att beställa i andra färger, kontakta oss via info@scandinaviansafe.se för mer information.

SP99XXL mått

HöjdBreddDjupVikt
Utv.1900 mm800 mm600 mmca 310 kg med vapenvagn
Inv.1890 mm790 mm520 mm 
Dag.1780 mm660 mm  

Handtag, knappsats och gångjärn ökar det utvändiga djupet med max 40 mm.

I utfällt läge sticker vapenvagnen ut 94 cm från skåpets rygg. För att ta ut gevären placerade längst in, kan du behöva möblera om på vapenvagnen. 

Kompletterande tillbehör

Hyllplan till vapenvagn SP99XXL för att maximera din förvaring av tillbehör på vapenvagnen, LED-slinga eller extra LED-lampa som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, inbrottslarm som aktiverar ifall skåpet utsättas för angrepp eller flyttas, trä– eller betongbultar för att bulta fast ditt skåp, Gold Edition för att byta ut knappsats/nyckelbricka, handtag och logga till guld istället för svart, magnetisk läskstångshållare som håller upp till tre läskstänger, magnetisk pistolhållare eller pistolhållare i plast, magnetisk krok eller nyckelkroklist ifall man behöver fler krokar i skåpet, brandbox SS1101 standard eller brandbox SS1106 för att skydda vissa ägodelar mot brand, extra nycklar (vid vad av nyckellås), extra batteri (vid val av elektroniskt kodlås), förbättringsfärg ifall man av någon anledning råkar repa skåpet, kolvstöds/skyddsmatta i gummi för ett extra bra grepp, beige kolvstödsmatta kan även användas som skydd mellan golv och skåp, fler SP99XXL helhyllor i vitt eller i Raw Steel.

Leverans

Skåpet levereras med vapenvagnen färdigmonterad inuti skåpet. Försändelsen är emballerad i plast och kartong. Vid beställning med hemleverans skickas skåpet oftast på halvpall (med undantag i Stockholmsområdet) via ett externt transportbolag som aviserar innan leverans.

I Stockholmsområdet levererar vi så mycket som möjligt med egen personal och kan därför även erbjuda tilläggstjänster såsom inbärning och fastmontering av skåp i golv och/eller vägg. När vi levererar med egen personal använder vi oftast en magasinkärra. Om du önskar att skåpet istället levereras på halvpall behöver detta noteras i kassan vid beställning.

Det är även möjligt att hämta skåpet kostnadsfritt på vårt lager i Huddinge, Stockholm. Välj mellan våra olika fraktalternativ i varukorgen!

Låsinformation

På det elektroniskt kodlåset sitter batteriet i en lucka under knappsatsen och kan enkelt bytas från utsidan av skåpet. Tänk på att enbart använda alkaliska högkvalitetsbatterier. Vi rekommenderar Varta, Duracell eller Energizer.

Instruktioner:

Våra bästa tips och råd

Vi är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp i mer än 20 år och får dagligen svara på frågor från kunder, om vad man bör tänka på vid införskaffande av vapenskåp. Våra allra bästa tips och råd har vi samlat här! (Öppnas i ny flik)

Fördelar med vårat hakgreppsystem

Säkerhet

Dörren låses längs båda långsidorna, vilket försvårar rejält vid uppbrytningsförsök. Vissa andra låssystem låser enbart på några fasta punkter av dörren.

Förvaring

Tar mindre plats på insidan av dörren, vilket sparar utrymme i skåpet och bl.a. möjliggör extra breda hyllfack i dörren.

Tryggt

Regelverket har inga lösa delar, nitar eller bultar som med tiden kan gå sönder och orsaka att skåpet i värsta fall går i baklås.

Välkänd konstruktion

En av de mest levererade konstruktionerna i Norden som rekommenderas av fackfolk.

Lättskött

Oftast behövs ingen service alls men vid behov, gör man det enkelt själv.

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län