Årets företagare 2023

På fredagsmorgon firades vi med fanfar och diplom när vi fick den ärofyllda utmärkelsen Årets Företagare på Huddinge Enterprize – Huddinges årliga hyllning av det lokala näringslivet och dess framgångsrika personer!   

Vi är stolta och glada! Stort tack till alla som har gratulerat oss! Årets Företagare är en utmärkelse i Sverige som delas ut av Företagarna på lokal, regional  och, sedan år 2006, även på nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. Priset delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap, arbetat hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Prisutdelningen sker i samband med en galamiddag i Stockholms stadshus som äger rum i oktober varje år. Vi håller alla tummar och tår för att ta oss vidare!

Läs mer om utmärkelsen i Vildmarken och i tidningen Mitt i Huddinges Affärer, där vi pryder omslaget!

Motivering

“Årets företagare är revolutionerande i sin bransch. De har lyckats förnya utseendet på produkter som sett likadana ut i alla år, vilket bidragit till att kunder nu visar upp istället för att gömmer undan. 

De har även drivit på användningen av ny digital teknik och samarbeten med influencers, vilket gör att hela branschen syns mer i digitala medier än tidigare. 

På fyra år har syskonen effektiviserat och moderniserat upp företaget de tagit över från sina föräldrar och det har i sin tur genererat mycket fina resultat. Syskonen bidrar med stor handlingskraft, entreprenörskap och nytänkande till säkerhetsbranschen.”