Tillsammans mot ALS – utlottning till förmån för Hjärnfonden

I oktober 2021 fick trebarnsmamman Susan Lundgren diagnosen ALS. Hennes fd man och pappan till deras döttrar barn, Fredrik Lundgren, ville göra en insats för att ALS-forskningen. Sagt och gjort cyklar han i detta nu från södra Kristianstad till toppen på Kebnekaise. Siktet är inställt på att uppmärksamma Sverige om den hemska sjukdomen och samla in 1 miljon kronor till Hjärnfonden. Vi ska hjälpa honom att nå sitt mål!

En av Susans vänner, Jenny Alderbrant, är en stor profil inom hantverk och har tagit fram ett mönster tillägnat till Susan. Vi har folierat det fina mönstret på ett certifierat säkerhetsskåp av modell SP88 med elektroniskt kodlås, värde 10.395:- och det skåpet har du chans att vinna!

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD. 86 901:- GICK OAVKORTAT TILL HJÄRNFONDEN

Stort tack till alla som var med och bidrog ❤️

Genom att swisha valfri summa över 100:- till vårt Swish-nummer 123 519 64 23 är du med i utlottningen som sker på den internationella ALS-dagen 21 juni. Om allt går enligt plan för Fredrik ska han ha nått Kebnekaises topp då.

– Mitt mål är att Susan ska vara så pass pigg att hon finns där när vi går i mål, säger Fredrik.

Susans fick diagnosen ALS i oktober 2021 och hennes ALS försämras tyvärr ganska snabbt. Hon har precis opererat in en PEG i magen som gör att hon kan sondmatas för att få i sig den näring hon behöver.

– Mina armar och händer har nu förlorat nästan all funktion, jag börjar få svårare att tala och vissa dagar orkar nacken inte hålla upp huvudet, berättar Susan. Hon är 50 år gammal och har tillsammans med Fredrik döttrarna Ida och Josefin.

– Det Fredrik gör är ovärderligt. Inte bara för ALS-forskningen utan för mig och barnen. Han visar så starkt vad som är viktigt i livet: lojalitet, vänskap, kärlek och hopp, fortsätter Susan. Jag är oerhört stolt och tacksam över hans engagemang, han är ett levande bevis på att godhet föder godhet.

Vi på Scandinavian Safe ber er hjärtligast att vara med och swisha samt dela till alla ni känner. Alla pengar går oavkortat till Fredriks insamling till förmån för Hjärnfonden och varje swish gör skillnad. Tack!