Privat

Ex. moms

Företag

0

Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss - banner

Om oss

Familjeföretag


Vår historia

Scandinavian Safe är ett familjeföretag som idag drivs av fyra syskon. Bolaget startades 2001 och vi har sedan dess tillverkat över 100 000 värdeförvaringsenheter till myndigheter, företag och privatpersoner.

Vi är en liten och flexibel organisation med ett brinnande intresse för säkerhetsskåp och vi kan enkelt omsätta våra erfarenheter och kunskaper i innovativa och kreativa lösningar. Många av de skåp och lösningar vi tagit fram är idag standard på marknaden.


Vi har alltid haft som mål att tillverka unika och säkra värdeförvaringsenheter till konkurrenskraftiga priser. Dagligen hjälper vi våra kunder att välja rätt skåp efter just deras behov och vi arbetar alltid efter att ge våra kunder bästa tänkbara service.

Vi äger certifieringen på produkterna vi säljer och vi har även personal som är certifierade värdeförvaringstekniker via SBSC anställda hos oss. Det innebär att vi kan erbjuda service på olika typer av skåp i Stockholm, även på skåp som inte är tillverkade av oss. Certifieringen intygar att vår kunskap och vårt arbete lever upp till de krav som ställs av försäkringsbolag och myndigheter.

Vårt huvudkontor, centrallager och showroom ligger i Huddinge, Stockholm. Här visar vi skåp för alla sorters behov, i olika storlekar och med olika certifieringar. Bestämmer du dig för ett skåp på plats, kan du dessutom ta med det hem direkt. Våra återförsäljare sträcker sig från norr till söder i Sverige och runt om i Norden. Vi levererar även till övriga Europa och världen.

Har ni ytterligare frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Bästa hälsningar,
Rebecka, Napoleon, Mikaela & Evelina

Scandinavian Safe AB

Org.nummer: 556617-1319

Kontakta oss - banner