Privat

Ex. moms

Företag

0

Du har inga produkter i varukorgen.

Senaste nyheter

Specialutrustad Volkswagen Multivan med inbyggt vapenskåp

Vi får ofta frågor från jägare gällande vapenhantering när man är ute på jakt och har under årens lopp tagit fram ett par olika skåpsmodeller som går att montera in i bilen. När äventyrsguiden Fredrik från Exclusive Adventure kontaktade oss och berättade att han skulle bygga om och specialutrusta en Volkswagen Multivan till alla jägares drömbil, ville vi självklart vara en del av bygget och här ser ni slutresultatet!

Skåpet är specialmåttat för att krocksäkert placeras precis innanför bakdörren på passagerarsidan och för att jägaren snabbt och säkert ska kunna plocka in och ur sina gevär. Skåpet är svart med en exklusiv framtagen träinredning och spännband så att bössorna står stadigt under färd.

Den ombyggda Multivanen rymmer allt en jägare kan önska sig, förutom vapenskåpet finns rymliga hundburar, sovplats på taket och specialbyggt släp. Se mer av bilen och ombyggnaden här!

Fler samarbetspartners till den ultimata jaktbilen:

Läs om oss i Vildmarken

Utöver alla olika typer av inredningar som går att välja till våra modeller för att skåpet ska passa just kundens behov, erbjuder vi även möjligheten att designa utsidan på skåp av modell SP88 för att ge en ännu personligare touch – vare sig det är ett nyckelskåp, vapenskåp eller säkerhetsskåp med helhyllor. Detta uppmärksammades i senaste numret av Magasin Vildmarken! Läs hela artikeln här.

Tävling tillsammans med Hylte

I helgen, den 29-30/9, är det Hylte jaktmässa! Det firar vi med en tävling på instagram tillsammans med Hylte Jakt & Lantman, där du har chansen att vinna ett grönt SP88 med elektroniskt kodlås. Klicka in på vår Instagram för att se mer! Tävlingen är nu avslutad, stort grattis till vinnaren Thomas Johansson!

Jägareförbundets partnerjakt på Öster Malma

I dagarna deltog vi i Jägareförbundets årliga fågeljakt för samarbetspartners tillsammans med bl.a. Fjällräven, Toyota, Agria och Svensk Jakt. Solen sprack upp, sällskapet var top notch och vi bjöds på övningsskytte och andjakt, middag på slottet och många givande och roliga samtal. Jägareförbundet är under en stor utvecklingsresa och vi är otroligt stolta och glada över att få vara en del i den!

Mässornas mästare – vinn ett vapenskåp i samarbete med jägareförbundet

Vi hade tre roliga och fullspäckade dagar i Jönköping under Elmia Game Fair! Vildmarken podcast intervjuande Rebecka när första mässdagen led mot sitt slut – lyssna här – och den härliga, överväldigande känslan av att få vara på plats höll i sig till mässans sista timme! Stort tack till alla som besökte oss i vår monter och stort grattis till Henrik som vann halva sitt skåp i tävlingen Vinn ditt skåp 🤍

Tack även till de besökare som tävlade i Mässornas mästare i Jägareförbundets monter med chansen att kamma hem detta fina skåp från oss!

Missade du Elmia Game Fair har du två nya chanser att vinna skåpet

Svenska Jägareförbundet finns på Utemässan i Lycksele den 26–28 maj och på Västgård Game Fair den 28–30 juli och har med sig skåpet för att känna och klämma på och framför allt för att tävla om! En vinnare lottas per jaktmässa!

Elmia Game Fair 2023

Nu är Elmia Game Fair nära! Den 18-20 maj är vi självklart på plats och visar upp våra storsäljare och nyheter! Bl.a. finns vår sittbänk med ett inbyggt liggande vapenskåp på plats och dessutom premiärvisar vi vårt senaste samarbete med Vildmarken, vilket ni absolut inte vill missa! Läs mer om samarbetet med Vildmarken här.

Vi kommer dessutom ha flera tävlingar i montern, där du bl.a. kan vinna ditt nya vapenskåp och väldigt fina tillbehör!

Kom och träffa oss i monter D00:09

Vi har även ett samarbete med Jägareförbundet – besöker du deras monter B01:20 kan du bli Mässornas mästare och vinnare av ett grönt SP66E med Gold Edition!

Kompaniet ❤ Scandinavian Safe

Lyssnar du på Kompaniet podcast? I början av februari kunde man höra hur Daniel Breitholtz tipsade sin poddkollega Kristoffer Appelquist att ringa oss för att införskaffa ett säkerhetsskåp! Det ena ledde till det andra (en finfin tävling!) och i slutet av månaden hurrade vi glatt åt att en av deras lyssnare av podden vunnit ett säkerhetsskåp av modell SP66 med elektroniskt kodlås!

Stort grattis säger vi till Linnéa som idag (p.g.a. flytt) fått sitt säkerhetsskåp levererat till hennes nyinflyttade hem. Hon valde ett rosa skåp som självklart är signerat av Daniel, Kristoffer och Vanessa!

Den som är följare av oss och/eller podden sedan tidigare vet att Daniel designade ett säkerhetsskåp med musiktema till förmån för Mustaschkampen 2021.

Årets företagare 2023

På fredagsmorgon firades vi med fanfar och diplom när vi fick den ärofyllda utmärkelsen Årets Företagare på Huddinge Enterprize – Huddinges årliga hyllning av det lokala näringslivet och dess framgångsrika personer!   

Vi är stolta och glada! Stort tack till alla som har gratulerat oss! Årets Företagare är en utmärkelse i Sverige som delas ut av Företagarna på lokal, regional  och, sedan år 2006, även på nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige. Priset delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap, arbetat hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Prisutdelningen sker i samband med en galamiddag i Stockholms stadshus som äger rum i oktober varje år. Vi håller alla tummar och tår för att ta oss vidare!

Läs mer om utmärkelsen i Vildmarken och i tidningen Mitt i Huddinges Affärer, där vi pryder omslaget!

Motivering

“Årets företagare är revolutionerande i sin bransch. De har lyckats förnya utseendet på produkter som sett likadana ut i alla år, vilket bidragit till att kunder nu visar upp istället för att gömmer undan. 

De har även drivit på användningen av ny digital teknik och samarbeten med influencers, vilket gör att hela branschen syns mer i digitala medier än tidigare. 

På fyra år har syskonen effektiviserat och moderniserat upp företaget de tagit över från sina föräldrar och det har i sin tur genererat mycket fina resultat. Syskonen bidrar med stor handlingskraft, entreprenörskap och nytänkande till säkerhetsbranschen.”

Jaktgalan 2023

I helgen delade vi ut det ärofyllda priset Årets Eldsjäl 2023 till Carl Kvaldén på Jaktgalan uppe i Järvsö. Förutom den fina utmärkelsen vinner han även ett svart SP88E med Gold Edition folierat med sitt namn och Jaktgalans logga i guld! Stort grattis till Carl, till Hannah som också var nominerad till Årets Eldsjäl och till alla andra prisvinnare på galan! Läs mer om Jaktgalans vinnare här.

Stockholm Furniture Fair

Äntligen är det dags för Stockholm Furniture Fair 2023 – självklart kommer vi att vara på plats på Stockholmsmässan den 7-11 februari! Kommer du?

På möbelmässan lanserar vi upp en alldeles ny produkt som ingen tidigare skådat; ett gediget hantverk i form av en serie möbler där man kan låsa in sina värdesaker eller vapen i enlighet med vapenlagen. Skydda dina dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt där man minst anar det – i en stilfull sittpuff eller ett praktfullt matbord!

Tillsammans med Bingo Rimér och bröderna i familjeföretaget Madwood har SP45L tagits till nya höjder. Som vi har längtat efter att få visa er detta! Hoppas vi ses i monter B04:15.

Besök oss i monter B04:15