Privat

Ex. moms

Företag

0

Du har inga produkter i varukorgen.

Senaste nyheter

Stockholm Furniture Fair

Äntligen är det dags för Stockholm Furniture Fair 2023 – självklart kommer vi att vara på plats på Stockholmsmässan den 7-11 februari! Kommer du?

På möbelmässan lanserar vi upp en alldeles ny produkt som ingen tidigare skådat; ett gediget hantverk i form av en serie möbler där man kan låsa in sina värdesaker eller vapen i enlighet med vapenlagen. Skydda dina dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt där man minst anar det – i en stilfull sittpuff eller ett praktfullt matbord!

Tillsammans med Bingo Rimér och bröderna i familjeföretaget Madwood har SP45L tagits till nya höjder. Som vi har längtat efter att få visa er detta! Hoppas vi ses i monter B04:15.

Besök oss i monter B04:15

Utlottning till förmån för Vid Din Sida

Mitt mål är att inga äldre i Sverige ska behöva leva i hemlöshet. Just nu är det värre än någonsin med skenande mat- och elpriser, inflation och oro. Köerna växer sig allt längre i vårt soppkök och maten tar slut. Jag är så tacksam för att ni vill hjälpa!Jeanette Höglund

Jeanette Höglund är grundare av Vid Din Sida och har designat ett rosa säkerhetsskåp från Scandinavian Safe som vi lottat ut till förmån för den ideella organisationen. Alla pengar som kom in – hela 70 900 kronor – skänktes oavkortat till Vid Din Sida och användas i arbetet för att hjälpa våra utsatta, fattiga äldre.

Vid Din Sida har fritidsgårdar för fattigpensionärer i Stockholm och Göteborg, där man får hjälp med mat, kläder och hygien. Idéen till detta föddes hos Jeanette när hon arbetade som ordningsvakt i Stockholms tunnelbana. Hon såg med egna ögon pensionärer som inte fick pensionen att räcka till, att de blivit hemlösa men varit för stolta för att be sina vuxna barn och anhöriga om hjälp. Istället satt de och sov på bänkarna på Centralstationen.

Majoriteten av pensionärerna på Vid Din Sidas fritidsgård i Stockholm är hemlösa och här finns möjligheten att vila dagtid. Som hemlös pensionär vågar man inte alltid sova utomhus på natten – särskilt inte som kvinna. Här kan de också äta ett varmt mål mat, duscha, tvätta sina kläder och umgås.

På soppköket, som Vid Din Sida anordnar i centrala Stockholm ett par dagar i veckan, delas det ut varm mat och hela rena kläder.

Kylan och julen – utanförskapet – närmar sig med stormsteg.

Tack till alla som hjälpt oss att hjälpa genom att swisha och dela tävlingen, tack! 🤍

Utlottningen är avslutad och vi säger stort grattis till Marie-Louise som fick beskedet om vinsten samma dag som hon skulle gifta sig – vilken bröllopspresent! All lycka till brudparet! Se när vi ringde Marie-Louise här.

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och av modell SP66 med elektroniskt kodlås.

Bidra till det viktiga arbete som Vid Din Sida gör för Sveriges fattiga pensionärer

Ni som swishar är med i utlottningen av skåpet och vi presenterar vinnaren fredag den 25/11-2022. Varje swish gör skillnad!

Stort tack till TC företagen 🤍

Tillsammans mot ALS – utlottning till förmån för Hjärnfonden

I oktober 2021 fick trebarnsmamman Susan Lundgren diagnosen ALS. Hennes fd man och pappan till deras döttrar barn, Fredrik Lundgren, ville göra en insats för att ALS-forskningen. Sagt och gjort cyklar han i detta nu från södra Kristianstad till toppen på Kebnekaise. Siktet är inställt på att uppmärksamma Sverige om den hemska sjukdomen och samla in 1 miljon kronor till Hjärnfonden. Vi ska hjälpa honom att nå sitt mål!

En av Susans vänner, Jenny Alderbrant, är en stor profil inom hantverk och har tagit fram ett mönster tillägnat till Susan. Vi har folierat det fina mönstret på ett certifierat säkerhetsskåp av modell SP88 med elektroniskt kodlås, värde 10.395:- och det skåpet har du chans att vinna!

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD. 86 901:- GICK OAVKORTAT TILL HJÄRNFONDEN

Stort tack till alla som var med och bidrog ❤️

Genom att swisha valfri summa över 100:- till vårt Swish-nummer 123 519 64 23 är du med i utlottningen som sker på den internationella ALS-dagen 21 juni. Om allt går enligt plan för Fredrik ska han ha nått Kebnekaises topp då.

– Mitt mål är att Susan ska vara så pass pigg att hon finns där när vi går i mål, säger Fredrik.

Susans fick diagnosen ALS i oktober 2021 och hennes ALS försämras tyvärr ganska snabbt. Hon har precis opererat in en PEG i magen som gör att hon kan sondmatas för att få i sig den näring hon behöver.

– Mina armar och händer har nu förlorat nästan all funktion, jag börjar få svårare att tala och vissa dagar orkar nacken inte hålla upp huvudet, berättar Susan. Hon är 50 år gammal och har tillsammans med Fredrik döttrarna Ida och Josefin.

– Det Fredrik gör är ovärderligt. Inte bara för ALS-forskningen utan för mig och barnen. Han visar så starkt vad som är viktigt i livet: lojalitet, vänskap, kärlek och hopp, fortsätter Susan. Jag är oerhört stolt och tacksam över hans engagemang, han är ett levande bevis på att godhet föder godhet.

Vi på Scandinavian Safe ber er hjärtligast att vara med och swisha samt dela till alla ni känner. Alla pengar går oavkortat till Fredriks insamling till förmån för Hjärnfonden och varje swish gör skillnad. Tack!

Swedish Game Fair 2022

Idag är sista dagen på Swedish Game Fair! Det har varit två roliga dagar, med sol och regn om vartannat, många härliga möten och massa skratt. Spana in vår Instagram för att se alla möjliga upptåg! 

Och framför allt, varmt välkomna förbi vår monter ifall ni besöker mässa! 

Ny logga efter 21 år!

Det är drygt tre år sedan vi tog över Scandinavian Safe från vår pappa. Vi, alla fyra syskon, sa upp oss från olika roller och branscher och sedan dess har vi gått all in för att säkerhetsskåp så ska vara en självklarhet i allas hem. Vi har förnyat utseendet på våra skåp – och nu förnyar vi även utseendet på Scandinavian Safe!

Tävling i samarbete med Svenska Jägareförbundet

Nu har du chansen att vinna ett  ett grönt SP66 med Gold Edition, rörelseaktiverad LED-slinga, vapenstöd och elektroniskt kodlås, värde 9 490 kronor.

Tävlingen är avslutad – tack till alla som var med och deltog och stort grattis till vinnaren av skåp och vinnarna av tröstpriser!

Beskrivning av SP66E grön med Gold Edition och jägareförbundets logga i guld: Ett säkerhetsskåp med plats för upp till sex gevär. Enligt vapenlagen ska säkerhetsskåp som understiger 150 kg förankras, skåpet är lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och i ryggen. Vapenskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492.

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Färg: Grönt skåp med gulddetaljer och Jägareförbundets logga i guld folierat på skåpet!

Swedish Game Fair

Äntligen är det dags för Swedish Game Fair – självklart kommer vi att vara på plats på Skokloster den 26-28 maj! Kommer du?

Besök oss i monter D:12 vid hundtorget, till höger vid entrén. Där visar vi upp vapenskåp i olika storlekar och färger samt alla våra roliga jakttillbehör!

Ny adress:
Skokloster Wärdshus
746 96 Skokloster
Monter D:12

Som vi har längtat efter detta!

Om du inte har köpt biljetter ännu, så har vi en tävling fram till den 9/5 på vår instagram. Klicka här för att delta i utlottningen av 4 biljetter!

Tävling i samarbete med NORMA

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

TACK TILL ALLA SOM DELTOG OCH STORT GRATTIS TILL VINNAREN AV SKÅP OCH VINNARNA AV ALLA TRÖSTPRISER!

VINN ETT EXKLUSIVT NORMA-DESIGNAT VAPENSKÅP!

Nu har du chansen att vinna ett rött säkerhetsskåp med svart vapeninredning, inbyggt bankfack, LED-lampa och elektroniskt kodlås, värde 9,795 kronor.

Beskrivning av SP88E NORMA Edition Vapenskåp: Ett rött vapenskåp med plats för upp till 16 gevär där vapeninredning och LED-belysning ingår. Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras enligt vapenlagen – men vi rekommenderar alltid att förankra ditt skåp och har förberett med fyra förankringshål i botten och i ryggen!

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Inredning: Topphylla och vändbar mellanvägg med tre halvhyllor i svart, LED-lampa med ljus- och rörelsesensor, ett låsbart fack med brevinkast och två nycklar, vapenstöd standard, kolvstödsmatta samt nyckelkrokslist och fem förvaringshyllor i dörren.

Färg: Rött skåp med Normas logga!

SP88 finns ordinarie i färgerna vit, svart, rosa, grönt, raw steel och camo green.

Tävlingen avslutas den 22 april kl. 12:00 och vinnaren presenteras på vårt instagramkonto @scandinaviansafe.

Kompletterande tillbehör: Vapenvagn; vit och Raw Steel, vapenställ Salut (som på bilden nedan), vapenstöd duo (för dubbla gevärsrader), extra vapenstöd, extra LED-lampa, LED-slinga, pistolhållare, magnetiskt hyllplan L15 och magnetiskt hyllplan L21, magnetisk nyckelkrok, betongsockel, trä– eller betongbultarbeige kolvstödsmatta, Brandbox SS1101 standard, Brandbox SS1103 A4 liggande, laptophållare, nyckelkroklist, extra nycklar (vid vad av nyckellås), extra batteri (vid val av elektroniskt kodlås), förbättringsfärg, SP88 halvhylla standard, SP88 halvhylla stor, SP88 halvhylla mini, extra SP88 helhylla och SP88 helhylla med hål för långa gevär.

SP88E NORMA Edition Vapenskåp fakta:

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

För att delta i tävlingen, följ instruktionerna på vår instagram!

Stay tuned!

Vi har haft två givande, avkopplande och uppiggande ledningsgruppsdagar på Ellery Beach House i Stockholm för att planera allt spännande som är på gång under 2022. Vi har fått tiden att prata ihop oss, analysera, prioritera, sätta mål och samla energi inför ett fullspäckat år framöver!

Vi delar ut pris på JaktGalan 2022

Vi vill såklart vara med och hylla jägare som gjort något utöver det ­vanliga eller som på något sätt gjort en stor insats för jakten. Så ikväll tar vi tillfället i akt att vara först ut och delge vilka som är finalister i kategorin Årets Viltvårdare. Vinnaren utses på den digitala galan på Jaktgalan.se den 12 februari 2022 och hen vinner inte bara den ärofyllda titeln – även detta unika vapenskåp med sitt egna namn på! Stay tuned!