Privat

Ex. moms

Företag

Du har inga produkter i varukorgen.

Senaste nyheter

Tävling i samarbete med Svenska Jägareförbundet

Nu har du chansen att vinna ett  ett grönt SP66 med Gold Edition, rörelseaktiverad LED-slinga, vapenstöd och elektroniskt kodlås, värde 9 490 kronor.

Klicka här för att delta i tävlingen!

Beskrivning av SP66E grön med Gold Edition och jägareförbundets logga i guld: Ett säkerhetsskåp med plats för upp till sex gevär. Enligt vapenlagen ska säkerhetsskåp som understiger 150 kg förankras, skåpet är lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och i ryggen. Vapenskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492.

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Färg: Grönt skåp med gulddetaljer och Jägareförbundets logga i guld folierat på skåpet!

Swedish Game Fair

Äntligen är det dags för Swedish Game Fair – självklart kommer vi att vara på plats på Skokloster den 26-28 maj! Kommer du?

Besök oss i monter D:12 vid hundtorget, till höger vid entrén. Där visar vi upp vapenskåp i olika storlekar och färger samt alla våra roliga jakttillbehör!

Ny adress:
Skokloster Wärdshus
746 96 Skokloster
Monter D:12

Som vi har längtat efter detta!

Om du inte har köpt biljetter ännu, så har vi en tävling fram till den 9/5 på vår instagram. Klicka här för att delta i utlottningen av 4 biljetter!

Tävling i samarbete med NORMA

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

TACK TILL ALLA SOM DELTOG OCH STORT GRATTIS TILL VINNAREN AV SKÅP OCH VINNARNA AV ALLA TRÖSTPRISER!

VINN ETT EXKLUSIVT NORMA-DESIGNAT VAPENSKÅP!

Nu har du chansen att vinna ett rött säkerhetsskåp med svart vapeninredning, inbyggt bankfack, LED-lampa och elektroniskt kodlås, värde 9,795 kronor.

Beskrivning av SP88E NORMA Edition Vapenskåp: Ett rött vapenskåp med plats för upp till 16 gevär där vapeninredning och LED-belysning ingår. Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras enligt vapenlagen – men vi rekommenderar alltid att förankra ditt skåp och har förberett med fyra förankringshål i botten och i ryggen!

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Inredning: Topphylla och vändbar mellanvägg med tre halvhyllor i svart, LED-lampa med ljus- och rörelsesensor, ett låsbart fack med brevinkast och två nycklar, vapenstöd standard, kolvstödsmatta samt nyckelkrokslist och fem förvaringshyllor i dörren.

Färg: Rött skåp med Normas logga!

SP88 finns ordinarie i färgerna vit, svart, rosa, grönt, raw steel och camo green.

Tävlingen avslutas den 22 april kl. 12:00 och vinnaren presenteras på vårt instagramkonto @scandinaviansafe.

Kompletterande tillbehör: Vapenvagn; vit och Raw Steel, vapenställ Salut (som på bilden nedan), vapenstöd duo (för dubbla gevärsrader), extra vapenstöd, extra LED-lampa, LED-slinga, pistolhållare, magnetiskt hyllplan L15 och magnetiskt hyllplan L21, magnetisk nyckelkrok, betongsockel, trä– eller betongbultarbeige kolvstödsmatta, Brandbox SS1101 standard, Brandbox SS1103 A4 liggande, laptophållare, nyckelkroklist, extra nycklar (vid vad av nyckellås), extra batteri (vid val av elektroniskt kodlås), förbättringsfärg, SP88 halvhylla standard, SP88 halvhylla stor, SP88 halvhylla mini, extra SP88 helhylla och SP88 helhylla med hål för långa gevär.

SP88E NORMA Edition Vapenskåp fakta:

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

För att delta i tävlingen, följ instruktionerna på vår instagram!

Stay tuned!

Vi har haft två givande, avkopplande och uppiggande ledningsgruppsdagar på Ellery Beach House i Stockholm för att planera allt spännande som är på gång under 2022. Vi har fått tiden att prata ihop oss, analysera, prioritera, sätta mål och samla energi inför ett fullspäckat år framöver!

Vi delar ut pris på JaktGalan 2022

Vi vill såklart vara med och hylla jägare som gjort något utöver det ­vanliga eller som på något sätt gjort en stor insats för jakten. Så ikväll tar vi tillfället i akt att vara först ut och delge vilka som är finalister i kategorin Årets Viltvårdare. Vinnaren utses på den digitala galan på Jaktgalan.se den 12 februari 2022 och hen vinner inte bara den ärofyllda titeln – även detta unika vapenskåp med sitt egna namn på! Stay tuned!

142 200:- till cancerforskningen

Vi syskon tog över Scandinavian Safe för snart tre år sedan. Och det här är tredje gången som vi tillsammans med kända profilen auktionerar ut designade säkerhetsskåp till förmån för Rosa Bandet och Mustaschkampen. Vi är mäkta stolta över att få berätta att vi totalt har bidragit med 142 200 kronor till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet – DET är värt att fira!

Musikgenger

När Daniel berättade för oss att han ville göra ett musikinspirerat skåp till förmån för Mustaschkampen i år, var vi inte sena att börja planera för press-fotograferingen! Daniel skrattade gott och tyckte att alla våra galna idéer var bra -och ruskigt kul hade vi dessutom i genomförandet!

Foto: Filip Gustafsson

Bingo Rimér designar säkerhetsskåp till förmån för Bröstcancerförbundet!

”När frågan kom om jag ville designa ett skåp så fick jag idéen direkt om hur skåpet skulle se ut. En möbel som ingen tidigare skådat! Man ska kunna låsa in sina gevär utan att någon hemma sätter sig på tvären när skåpet ska innanför dörren. Är man inte jägare kan man i stället låsa in dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt som man vill skydda.” BINGO RIMÉR

Bingos unika inredning är i rött plysch, hyllplanet dras ut med ett snyggt läderhandtag och gevärsstället, med plats för upp till tre gevär, är specialbyggt i massiv ek – som är bränd, oljad och klarlackad för bästa lyster. Under skenan finns plats att förvara ammunition och tillbehör. Gevärsstället går att montera ur. LED-list i skenan ingår, som tänds när man öppnar dörren. 

Beskrivning av SP45L säkerhetsskåp: Ett svart liggande säkerhetsskåp med tillhörande beige sittkudde som passar in som en fin inredningsdetalj i ditt hem. Skåpet har ett utdragbart hyllplan på skena, som går att dra ut 112 cm ur skåpet. Hela hyllplanet på skenan inuti skåpet är 130 cm långt. Dörren är högerhängd och öppnas helt för att dra ut skenan.

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Färg: Svart skåp med beige sittkudde.

Vikt: 120 kg. Möjligt med förvaring av vikter under den utdragbara hyllan (för att komma upp över 150 kg om man inte vill bulta fast skåpet enligt vapenlagen). Förberedd med förankringshål i golv.

Säkerhetsskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng. Kan även placeras i bil eller andra fordon.

SP45L liggande skåp fakta:

HöjdBreddDjupVikt
Utv.450 mm450 mm1400 mm120 kg

Skåpet går att buda på hos Tradera mellan 14 oktober till 28 oktober 2021. Beloppet säkerhetsskåpet säljs för, skänks oavkortat till Bröstcancerförbundet. Lägg ett bud, så är du samtidigt med i kampen mot bröstcancer!

Önskar du se skåpet live, är du välkommen förbi vårt showroom i Huddinge!

Daniel Breitholtz designar säkerhetsskåp till förmån för Prostatacancerförbundet!

Daniels design i form av en bokhylla fylld med LP-skivor är folierad utvändigt på säkerhetsskåpet av modell SP88. Grundfärgen är Raw Steel, vad som syns invändigt är ett stålfärgat skåp med högblank lackering. Slipdetaljerna framträder under den blanka ytan och ger en exklusiv industriell känsla med en dos av rost och individualitet.

”Musik är det bästa jag vet. Alla kategorier. Och att vackra vinylskivor inte får ha en naturlig plats i inredningen i människors hem eller på ett snyggt kontor längre irriterar mig. Så, för mig var det ganska givet. Jag ville få en chans att skapa ett säkerhetsskåp som ser ut som en skivsamling. Och ärligt talat, inte vilken skivsamling som helst utan min alldeles egna skivsamling.” DANIEL BREITHOLTZ

Inredning: LED-slinga med ljus- och rörelsesensor, nyckelkroklist och fem hyllfack i dörren.
Välj mellan tre justerbara hyllplan i Raw Steel och jaktinredning med topphylla, mellanvägg och två halvhyllor i Raw Steel.

Extra tillbehör som ingår i säkerhetsskåpet:
– Marshall headphones Monitor ll A.N.C. (Värde 3195 kr)
– Specialgjord hängare med magnet till hörlurarna.
– En sprillans ny Jackson elgitarr!

Låsning: Omställningsbart nyckellås med två nycklar. Önskas svart elektroniskt kodlås, ändrar vi till det!

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

Säkerhetsskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng.

Skåpet går att buda på hos Tradera mellan 21 oktober till 4 november 2021. Beloppet säkerhetsskåpet säljs för, skänks oavkortat till Prostatacancerförbundet. Lägg ett bud, så är du samtidigt med i kampen mot prostatacancer!

Då var det dags igen!

Bingo Rimér och Daniel Breitholtz designar för cancerforskning.

För tredje året i rad samarbetar vi med kända profiler till förmån för cancerforskning! I år är det Bingo Rimér och Daniel Breitholtz som tackat ja till att designa varsitt unikt säkerhetsskåp från oss och i slutet av oktober och början av november kommer dessa att auktioneras ut på Tradera. Pengarna från auktionerna går oavkortat till Bröst- och Prostatacancerförbundet.

Vår familj har varit med om att personligen drabbas av bröstcancer, så det här är verkligen en oerhört viktig och betydelsefull insamling för oss. Därför är vi så himla glada till att Bingo och Daniel har tackat ja i år!

Foto: Staffan Johansson

Liggande säkerhetsskåp med passande sittpuff

Skåpet till förmån för Bröstcancerförbundet designas av Bingo Rimér och här ligger primärt fokus på skåpets fysiska utformning, då det inte alltid är lätt att övertyga sin partner om att addera ett säkerhetsskåp till inredningen därhemma. Bingos design, i form av ett liggande säkerhetsskåp med bekväm sittpuff i stilrent svart och beige, är därför helt nytänkande och smälter smidigt in i hemmet även hos den mest principfasta fashionista.

— När frågan kom om jag ville designa ett skåp så fick jag idéen direkt om hur skåpet skulle se ut. En möbel som ingen tidigare skådat! Man ska kunna låsa in sina gevär utan att någon hemma sätter sig på tvären när skåpet ska innanför dörren, säger Bingo och fortsätter:

– Är man inte jägare kan man i stället låsa in dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt som man vill skydda. Inredningen är i rött plysch som skyddar både väskor och gevär från repor. Gevärsstället, som har plats för till tre gevär, är specialbyggt i massiv ek – som är bränd, oljad och klarlackad för bästa lyster. Att jag fick äran att designa skåpet till förmån för Bröstcancerförbundet känns fantastiskt. Jag älskar bröst – men avskyr cancer, så jag hoppas verkligen skåpet blir galet dyrt, skrattar Bingo Rimér.

Foto: Staffan Johansson

Ville ge skåpet en naturlig plats

För Daniel Breitholtz var visionen istället att skapa en design som skulle ha en framträdande plats i hemmet. Daniel är själv jägare och hade redan sedan tidigare insett att de flesta skåpen på marknaden var ganska trista. När han fick chansen att designa till Prostatacancerförbundet valde han därför en design som speglade hans absolut största intresse – musik.

– Musik är det bästa jag vet, i alla kategorier! Att inte alla vackra vinylskivor får ha en naturlig plats i inredningen i människors hem eller på ett snyggt kontor längre irriterar mig. Därför blev valet för mig ganska givet. Jag ville få en chans att skapa ett säkerhetsskåp som ser ut som en riktig skivsamling. Och ärligt talat, inte vilken skivsamling som helst utan min alldeles egna skivsamling från skivor jag själv äger.

Foto: Filip Gustafsson

Sprillans ny gitarr på köpet

Eftersom Daniel älskar musik kändes det givet att man också skulle få med en gitarr på köpet när man ropar hem skåpet. Därför, förutom skåpet, får auktionsvinnaren en alldeles sprillans ny och ospelad elgitarr som Daniel själv varit och köpt och stoppat in i skåpet.

– Dessutom har mina vänner på Marshall skickat med ett par grymma sladdlösa noicecancelling hörlurar som också ingår. Jag har, som många andra, på nära håll blivit drabbad av den vidriga sjukdomen cancer och det känns fantastiskt att få hjälpa till att dra in pengar till Prostatacancerförbundet. Jag är otroligt nöjd! Jag är ärligt talat avundsjuk på den som kommer få en chans att ropa hem det, säger Daniel Breitholtz.

Fotnot: Bingo Rimérs skåp finns på Tradera från 14 till 28 oktober. Daniel Breitholtz skåp finns att buda på från 21 oktober till 4 november.