Kampanj!

Paket – SP88E i valfri färg med vapenvagn

Från: 13 495,00 kr

Paketerbjudande med vapenvagn!

 • Vår storsäljare i valfri färg med maximerad inredning, elkodlås och LED-lampa.
 • Utdragbar vapenvagn med inbyggd förvaringshylla.
 • Två justerbara pipstöd med uttag för både enkel och dubbelpipiga gevär.
 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Kraftigt hakgreppsystem som låser längs båda långsidorna på skåpet.
 • Väger över 150 kg.
 • Förvaring med plats för upp till 10 st gevär.
 • Vapenvagn, fyra justerbara halvhyllor samt justerbar topphylla ingår.
 • Vapenstöd och kolvstödsmattor ingår.
 • En nyckelkroklist och fem förvaringshyllor i dörren.
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Möjlighet att välja till gulddetaljer (Gold Edition).
 • Möjlighet att utrusta ena sidan av vapenvagnen med hyllplan istället för ett av pipstöden.
 • Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, grön eller rosa.

 

Instruktioner vid beställning:
Färg:
Välj kostnadsfritt mellan fyra olika färger.
Hyllplan på vapenvagn: Välj om du vill lägga till hyllplan på vapenvagnen.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Tillfälligt paketerbjudande!
Köp vår storsäljare, SP88E med elektroniskt kodlås i valfri exklusiv färg med en färdigmonterad utdragbar vapenvagn för upp till 10 gevär. Utöver vapenvagnens hyllfack ingår även en topphylla och fyra stycken halvhyllor för förvaring av ammunition och tillbehör. Tillsammans med dörrens fem förvaringshyllor kan du då maximera skåpets användningsområde och fylla det till 100%. Topphyllan och halvhyllorna är justerbara höjdmässigt för att du ska kunna anpassa skåpet efter din personliga utrustning. Önskar du ytterligare förvaring finns möjlighet att välja till hyllor för vapenvagnen, som monteras på valfri höjd och sida istället för ett av pipstöden.

Modell SP88 vapenskåp

Ett säkerhetsskåp med plats för upp till 10 gevär (med vapenvagn). Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Skåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras. 

Skåpets konstruktion

Skåpet är tillverkat i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna. Dörren är högerhängd. Fler fördelar med vårt hakgreppsystem finner du längre ner på sidan.

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark.

Vapenvagn SP88

Smidig utdragbar vapenvagn/vapensläde för upp till tio gevär.

Vapenstödet/pipstödet kan på båda sidorna justeras i sju olika höjder och anpassas efter dina personliga vapen. De två vapenstöden är utrustade med avtagbara säkerhetsband med kardborre, som låser fast gevären mot pipstödet för att undvika att de rör sig vid öppning och stängning. Vapenstöden har fem stycken uttag vardera för både enkel- och dubbelpipiga gevär. På vagnen finns även ett smart hyllfack på toppen, för extra förvaring av ammunition och annat tillbehör. Önskar man mer förvaringsmöjligheter, är det möjligt att ta bort ett av de två vapenstöden och istället montera på hyllor för tillbehör på ena sidan av vagnen.

För att kunna dra ut vapenvagnen fullt i öppet läge måste skåpets dörr gå att öppna minst 170 grader.
Vi rekommenderar att skåpet bultas fast i vägg eller golv p.g.a. tipprisken när vapenvagnen är utdragen och har förberett med fyra förankringshål i botten och i baksidan av skåpet!

Låsning på skåp

Belyst elektroniskt kodlås. Mer information och instruktioner för låset finner du längre ner på sidan.

Inredning

Vapenvagn för 10 gevär, magnetisk LED-belysning som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, topphylla, fyra stycken halvhyllor (SP88 halvhylla mini), två stycken vapenstöd, kolvstödsmattor samt en nyckelkrokslist och fem förvaringshyllor i dörren.

Färg

Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, grön och rosa på skåpet. Vagnen och hyllplanen inuti är vita.

SP88 mått

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

Handtag, knappsats och gångjärn ökar det utvändiga djupet med max 40 mm.

Mått på vapenvagnen

HöjdBreddDjupViktAvstånd mellan golv och kolvstöd
Mått:1145 mm375 mm315 mm14 kg120 mm

När vapenstöden är monterade i samma höjd på varsin sida av vapenvagnen är det kortaste avståndet mellan vapenstöden 155 mm.

I utfällt läge sticker vapenvagnen ut 61 cm från skåpets (SP88) rygg. För att ta ut gevären placerade längst in, kan du behöva möblera om på vapenvagnen.

För att kunna dra ut vapenvagnen i fullt läge måste dörren gå att öppna 170 grader.
Det längsta geväret på visningsbilden är 114,5cm.

Kompletterande tillbehör

Hyllplan till vapenvagnen för att maximera din förvaring av tillbehör, extra halvhylla miniGold Edition för att byta ut knappsats/nyckelbricka, handtag och logga till guld istället för svart, trä– eller betongbultar för att bulta fast ditt skåp, skyddsmatta i gummi för ett extra bra grepp, magnetisk pistolhållare eller pistolhållare i plast, magnetisk krok eller nyckelkroklist ifall man behöver fler krokar i skåpet, magnetisk läskstångshållare som håller upp till tre läskstänger, LED-slinga eller extra LED-lampa som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, inbrottslarm som aktiverar ifall skåpet utsättas för angrepp eller flyttas, beige kolvstödsmatta kan även användas som skydd mellan golv och skåp, extra batteri (reserv till det elektroniska kodlåset), förbättringsfärg ifall man av någon anledning råkar repa skåpet, SP88 halvhylla standard ifall man vill ha fler halvhyllor i skåpet, SP88 halvhylla mini, extra SP88 helhylla, SP88 utdragbar låda/hylla och SP88 helhylla med hål för långa gevär för att få plats med längre gevär utan att behöva höja topphyllan.

Leverans

Skåpet levereras med färdigmonterad vapenvagn inuti skåpet. Försändelsen är emballerad i plast och kartong. Vid beställning med hemleverans skickas skåpet oftast på halvpall (med undantag i Stockholmsområdet) via ett externt transportbolag som aviserar innan leverans.

I Stockholmsområdet levererar vi så mycket som möjligt med egen personal och kan därför även erbjuda tilläggstjänster såsom inbärning och fastmontering av skåp i golv och/eller vägg. När vi levererar med egen personal använder vi oftast en magasinkärra. Om du önskar att skåpet istället levereras på halvpall behöver detta noteras i kassan vid beställning.

Det är även möjligt att hämta skåpet kostnadsfritt på vårt lager i Huddinge, Stockholm. Välj mellan våra olika fraktalternativ i varukorgen!

Låsinformation

På det elektroniskt kodlåset sitter batteriet i en lucka under knappsatsen och kan enkelt bytas från utsidan av skåpet. Tänk på att enbart använda alkaliska högkvalitetsbatterier. Vi rekommenderar Varta, Duracell eller Energizer.

Instruktioner:

Våra bästa tips och råd

Vi är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp i mer än 20 år och får dagligen svara på frågor från kunder, om vad man bör tänka på vid införskaffande av vapenskåp. Våra allra bästa tips och råd har vi samlat här! (Öppnas i ny flik)

Fördelar med vårat hakgreppsystem

Säkerhet

Dörren låses längs båda långsidorna, vilket försvårar rejält vid uppbrytningsförsök. Vissa andra låssystem låser enbart på några fasta punkter av dörren.

Förvaring

Tar mindre plats på insidan av dörren, vilket sparar utrymme i skåpet och bl.a. möjliggör extra breda hyllfack i dörren.

Tryggt

Regelverket har inga lösa delar, nitar eller bultar som med tiden kan gå sönder och orsaka att skåpet i värsta fall går i baklås.

Välkänd konstruktion

En av de mest levererade konstruktionerna i Norden som rekommenderas av fackfolk.

Lättskött

Oftast behövs ingen service alls men vid behov, gör man det enkelt själv.

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp