Kampanj!

Paket – SP88E i valfri färg med vapenställ Salut

11 995,00 kr

 • Paketerbjudande – exklusivt vapenskåp i valfri färg med maximerad inredning och LED-lampa.
 • Det lyxiga vapenstället Salut möjliggör en effektiv och säker förvaring av gevären.
 • Justerbart pipstöd höjdmässigt.
 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Väger över 150 kg.
 • Förvaring med plats för upp till 7 stycken gevär.
 • Vapenställ Salut, två justerbara halvhyllor, mellanvägg och topphylla ingår.
 • En nyckelkroklist och fem förvaringshyllor i dörren.
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Möjlighet att välja till gulddetaljer (Gold Edition).
 • Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, militärgrön eller rosa på både skåp och vapenställ.

Instruktioner vid beställning:
Färg:
 Välj kostnadsfritt mellan fyra olika färger.
Addera tillbehör: Klicka i antal av de tillbehör du vill addera till din beställning.

Nollställ

Tillbehör till detta skåp(klicka för att expandera)

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Tillfälligt paketerbjudande!
Köp vår storsäljare, SP88E med elektroniskt kodlås i valfri exklusiv färg med det smartaste vapenstället på marknaden, Vapenställ Salut. Vapenställ Salut möjliggör en effektivare vapenhantering i skåpet för upp till 7 gevär. Du kan välja på fyra olika färger – välj samma färg som på ditt skåp eller bryt av med en annan än skåpet, oavsett kommer det att ge en lyxigare känsla!

Utöver vapenstället Salut ingår även en mellanvägg, två stycken halvhyllor och en topphylla. Tillsammans med dörrens fem förvaringshyllor kan du då maximera skåpets användningsområde och fylla det till 100%. För att du ska kunna anpassa skåpet utefter din personliga utrustning, är mellanväggen vändbar och halvhyllorna justerbara i höjd!

Beskrivning av SP88 vapenskåp: Ett säkerhetsskåp med plats för upp till 7 gevär (med vapenställ Salut). Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Skåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras. Vi rekommenderar alltid att förankra ditt skåp och har förberett med fyra förankringshål i botten och i ryggen!

Beskrivning av vapenställ Salut:
Vapenställ Salut har utvecklats exklusivt för Scandinavian Safes vapenskåp modell SP88 och ger en utrymmeseffektiv lösning för gevärsförvaring. Vapenställ Salut är en specialutvecklad lösning för en effektiv, säker och enkel hantering av gevär. Vapenstället är både utvecklat och tillverkat i Sverige av svenskt stål och pulverlackerat för bästa hållbarhet. Stället är designat för att maximera ytan i skåpet och därmed få plats med fler vapen på ett effektivt sätt. Det möjliggör dessutom en smidigare hantering.

Den övre delen av stället, vapenstödet, har fyra urtag och tre vridbara krokar som piporna lutar mot. Två stycken kraftfulla magneter håller stödet på plats mot skåpsväggen och är därför anpassningsbart i höjdled. Krokarna används då de är i horisontellt läge och vrids vertikalt för att ställa in och ta ut vapen. Både urtag och krokar är skyddade med ett plasthölje för att undvika repor på gevären.

Utförandet av den nedre delen av stället, kolvstödet, möjliggör en rakare lutning för gevären vilket ger mer plats. Kolvstödet är klätt i gummi för att kolven ska stå still och för att skydda bakkappan. Önskar man förvara gevären med pipan ner är det möjligt.

Vapenställ Salut är tillverkat i robust metall, välj mellan färgerna vit, svart, rosa eller militärgrön med svarta detaljer.

Eftersom produktutvecklingen och tillverkningen sker i Sverige så gynnas glesbygden då tillverkaren använder sig av en metallförädlingsfabrik i Västerbottens inland. Övrig tillverkning sker i Stockholm.

Vapenställ Salut är designskyddat.

Låsning på skåp: Belyst elektroniskt kodlås.

Inredning: Vapenställ Salut i valfri färg, LED-lampa, topphylla, två stycken halvhyllor, justerbar mellanvägg, kolvstödsmatta samt en nyckelkrokslist och fem förvaringshyllor i dörren.

Färg: Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, militärgrön och rosa.

Kompletterande tillbehör: Inbrottslarm, extra LED-lampa, LED-slinga Gold Edition, magnetiskt hyllplan L15 och magnetiskt hyllplanL21, magnetisk nyckelkrok, pistolhållare, betongsockel, trä eller betongbultarbeige kolvstödsmatta, Brandbox SS1101 standard, Brandbox SS1103 A4 liggande, laptophållare, nyckelkroklist, extra batteri (till ditt elektroniska kodlås), förbättringsfärg, extra halvhylla, halvhylla mini, extra helhylla och helhylla med hål för långa gevär.

SP88 fakta:

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp