Kampanj!

Paket – SP88E i valfri färg med vapenställ Salut

12 490,00 kr

Paketerbjudande med maximerad gevärsinredning!

 • Vår storsäljare i valfri färg med unik vapeninredning och LED-lampa.
 • Det lyxiga vapenstället Salut möjliggör en effektiv och säker förvaring av gevären.
 • Kraftigt hakgreppsystem som låser längs båda långsidorna på skåpet.
 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Väger över 150 kg.
 • Justerbart pipstöd höjdmässigt.
 • Förvaring med plats för upp till 7 stycken gevär.
 • Vapenställ Salut, två justerbara halvhyllor, mellanvägg och topphylla ingår.
 • En nyckelkroklist och fem förvaringshyllor i dörren.
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Möjlighet att välja till gulddetaljer (Gold Edition).
 • Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, grön och rosa på både skåp och vapenställ.

 

Instruktioner vid beställning:
Färg:
 Välj kostnadsfritt mellan fyra olika färger.
Addera tillbehör: Klicka i antal av de tillbehör du vill addera till din beställning.

Nollställ

Tillbehör till detta skåp(klicka för att expandera)

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Beskrivning

Tillfälligt paketerbjudande!
Köp vår storsäljare, SP88E med elektroniskt kodlås i valfri exklusiv färg med det smartaste vapenstället på marknaden, Vapenställ Salut. Vapenställ Salut möjliggör en effektivare vapenhantering i skåpet för upp till 7 gevär. Du kan välja på fyra olika färger – välj samma färg som på ditt skåp eller bryt av med en annan än skåpet, oavsett kommer det att ge en lyxigare känsla!

Utöver vapenstället Salut ingår även en mellanvägg, två stycken halvhyllor och en topphylla. Tillsammans med dörrens fem förvaringshyllor kan du då maximera skåpets användningsområde och fylla det till 100%. För att du ska kunna anpassa skåpet utefter din personliga utrustning, är mellanväggen vändbar och halvhyllorna justerbara i höjd!

Modell SP88 vapenskåp

Ett säkerhetsskåp med plats för upp till 7 gevär (med vapenställ Salut). Godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Skåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 gevär alternativt 10 pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen i skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg behöver det inte förankras. Vi rekommenderar alltid att förankra ditt skåp och har förberett med fyra förankringshål i botten och i ryggen!

Skåpets konstruktion

Skåpet är tillverkat i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna. Dörren är högerhängd. Fler fördelar med vårt hakgreppsystem finner du längre ner på sidan.

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark.

Vapenställ Salut

Vapenställ Salut har utvecklats exklusivt för Scandinavian Safes vapenskåp modell SP88 och ger en utrymmeseffektiv lösning för gevärsförvaring. Vapenställ Salut är en specialutvecklad lösning för en effektiv, säker och enkel hantering av gevär. Vapenstället är både utvecklat och tillverkat i Sverige av svenskt stål och pulverlackerat för bästa hållbarhet. Stället är designat för att maximera ytan i skåpet och därmed få plats med fler vapen på ett effektivt sätt. Det möjliggör dessutom en smidigare hantering.

Den övre delen av stället, vapenstödet, har fyra urtag och tre vridbara krokar som piporna lutar mot. Två stycken kraftfulla magneter håller stödet på plats mot skåpsväggen och är därför anpassningsbart i höjdled. Krokarna används då de är i horisontellt läge och vrids vertikalt för att ställa in och ta ut vapen. Både urtag och krokar är skyddade med ett plasthölje för att undvika repor på gevären.

Utförandet av den nedre delen av stället, kolvstödet, möjliggör en rakare lutning för gevären vilket ger mer plats. Kolvstödet är klätt i gummi för att kolven ska stå still och för att skydda bakkappan. Önskar man förvara gevären med pipan ner är det möjligt.

Vapenställ Salut är tillverkat i robust metall i samma färg som våra skåp. Eftersom produktutvecklingen och tillverkningen sker i Sverige så gynnas glesbygden då tillverkaren använder sig av en metallförädlingsfabrik i Västerbottens inland. Övrig tillverkning sker i Stockholm.

Vapenställ Salut är designskyddat.

Låsning på skåp

Belyst elektroniskt kodlås. Mer information och instruktioner för låset finner du längre ner på sidan.

Inredning

Vapenställ Salut i samma färg som skåpet, magnetisk LED-belysning som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, topphylla, två stycken halvhyllor, justerbar mellanvägg, kolvstödsmatta samt en nyckelkrokslist och fem förvaringshyllor i dörren.

Färg

Välj kostnadsfritt mellan färgerna vit, svart, grön och rosa.

SP88 mått

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

Handtag, knappsats och gångjärn ökar det utvändiga djupet med max 40 mm.

Kompletterande tillbehör

Gold Edition för att byta ut knappsats/nyckelbricka, handtag och logga till guld istället för svart, trä– eller betongbultar för att bulta fast ditt skåp, skyddsmatta i gummi för ett extra bra grepp på hyllplanen, magnetisk pistolhållare eller pistolhållare i plast, magnetisk läskstångshållare som håller upp till tre läskstänger, magnetisk krok eller nyckelkroklist ifall man behöver fler krokar i skåpet, LED-slinga eller extra LED-lampa som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, inbrottslarm som aktiverar ifall skåpet utsättas för angrepp eller flyttas, betongsockel för extra vikt eller för att höja upp skåpet, beige kolvstödsmatta kan även användas som skydd mellan golv och skåp, brandbox SS1101 standard eller brandbox SS1106 för att skydda vissa ägodelar mot brand, extra batteri (reserv till det elektroniska kodlåset), förbättringsfärg ifall man av någon anledning råkar repa skåpet, SP88 halvhylla standard ifall man vill ha fler halvhyllor i skåpet, SP88 halvhylla mini, extra SP88 helhylla, SP88 utdragbar låda/hylla och SP88 helhylla med hål för långa gevär för att få plats med längre gevär utan att behöva höja topphyllan.

Leverans

Skåpet levereras emballerat i plast och kartong. Vid beställning med hemleverans skickas skåpet oftast på halvpall (med undantag i Stockholmsområdet) via ett externt transportbolag som aviserar innan leverans.

I Stockholmsområdet levererar vi så mycket som möjligt med egen personal och kan därför även erbjuda tilläggstjänster såsom inbärning och fastmontering av skåp i golv och/eller vägg. När vi levererar med egen personal använder vi oftast en magasinkärra. Om du önskar att skåpet istället levereras på halvpall behöver detta noteras i kassan vid beställning.

Det är även möjligt att hämta skåpet kostnadsfritt på vårt lager i Huddinge, Stockholm. Välj mellan våra olika fraktalternativ i varukorgen!

Låsinformation

På det elektroniskt kodlåset sitter batteriet i en lucka under knappsatsen och kan enkelt bytas från utsidan av skåpet. Tänk på att enbart använda alkaliska högkvalitetsbatterier. Vi rekommenderar Varta, Duracell eller Energizer.

Instruktioner:

Våra bästa tips och råd

Vi är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp i mer än 20 år och får dagligen svara på frågor från kunder, om vad man bör tänka på vid införskaffande av vapenskåp. Våra allra bästa tips och råd har vi samlat här! (Öppnas i ny flik)

Fördelar med vårat hakgreppsystem

Säkerhet

Dörren låses längs båda långsidorna, vilket försvårar rejält vid uppbrytningsförsök. Vissa andra låssystem låser enbart på några fasta punkter av dörren.

Förvaring

Tar mindre plats på insidan av dörren, vilket sparar utrymme i skåpet och bl.a. möjliggör extra breda hyllfack i dörren.

Tryggt

Regelverket har inga lösa delar, nitar eller bultar som med tiden kan gå sönder och orsaka att skåpet i värsta fall går i baklås.

Välkänd konstruktion

En av de mest levererade konstruktionerna i Norden som rekommenderas av fackfolk.

Lättskött

Oftast behövs ingen service alls men vid behov, gör man det enkelt själv.

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp