SP99XXL/1900 Vapenskåp SSF3492

Från: 24 995,00 kr

Vårt största vapenskåp!

 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Kraftigt hakgreppsystem som låser längs båda långsidorna på skåpet.
 • Väger över 150 kg.
 • Välj mellan nyckellåsning och elektroniskt kodlås.
 • Förvaring med plats för upp till 20 st gevär.
 • Möjlighet att välja till vapeninredning eller vapenvagn.
 • Sex stora förvaringshyllor i dörren.
 • Två justerbara hyllplan, vapenstöd och kolvstödsmatta ingår.
 • Möjlighet att välja till gulddetaljer (Gold Edition).
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Modellen finns även i blank stålfärg!
 • Mått: 1900x800x600 mm.
 • Vikt: 290 kg. 

 

Instruktioner vid beställning:
Låstyp: Välj vilken typ av låsning du vill ha på ditt skåp.
Addera tillbehör: Klicka i antal av de tillbehör du vill addera till din beställning.

Nollställ

Tillbehör till detta skåp(klicka för att expandera)

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Modell SP99XXL/1900 Vapenskåp

Vårt största säkerhetsskåp med plats för upp till 20 stycken gevär och massa förvaring! Lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och i ryggen. Vapenskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 stycken gevär alternativt 10 stycken pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen inuti skåpet. Eftersom skåpet väger över 150 kg så behöver skåpet inte förankras, men vi rekommenderar alltid att skåpet förankras.

Skåpets konstruktion

Skåpet är tillverkat i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna. Dörren är högerhängd. Fler fördelar med vårt hakgreppsystem finner du längre ner på sidan.

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark.

Låsning

Välj mellan belyst elektroniskt kodlås och omställningsbart nyckellås med två nycklar.
Mer information och instruktioner för låsen finner du längre ner på sidan.

Inredning

Två justerbara förstärkta hyllplan, tre vapenstöd och en kolvstödsmatta samt sex stora förvaringshyllor i dörren.

Färg

Vit (RAL9002). Modellen finns även färgen Raw Steel. Går även att beställa i andra färger, kontakta oss via info@scandinaviansafe.se för mer information.

SP99XXL/1900 mått

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1900 mm800 mm600 mm290 kg
Inv.1890 mm790 mm520 mm  
Dag.1780 mm660 mm   

Handtag, knappsats och gångjärn ökar det utvändiga djupet med max 40 mm.

Kompletterande tillbehör

Vapeninredning som delar upp skåpet med förvaringshyllor på ena sidan och plats för gevär på andra sidan, vapenvagn i vitt eller Raw Steel, LED-slinga eller LED-lampa som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, inbrottslarm som aktiverar ifall skåpet utsättas för angrepp eller flyttas, trä– eller betongbultar för att bulta fast ditt skåp, vapenstöd duo för dubbla gevärsrader, extra vapenstöd, Gold Edition för att byta ut knappsats/nyckelbricka, handtag och logga till guld istället för svart, magnetisk läskstångshållare som håller upp till tre läskstänger, magnetisk pistolhållare eller pistolhållare i plast, magnetisk krok eller nyckelkroklist ifall man behöver fler krokar i skåpet, brandbox SS1101 standard eller brandbox SS1106 för att skydda vissa ägodelar mot brand, extra nycklar (vid vad av nyckellås), extra batteri (vid val av elektroniskt kodlås), förbättringsfärg ifall man av någon anledning råkar repa skåpet, kolvstöds/skyddsmatta i gummi för ett extra bra grepp, beige kolvstödsmatta kan även användas som skydd mellan golv och skåp, fler SP99XXL helhyllor eller SP99XXL utdragbar låda/hylla för smidig förvaring i skåpet, SP99XXL halvhylla och SP99XXL mellanvägg.

Leverans

Skåpet levereras emballerat i plast och kartong. Vid beställning med hemleverans skickas skåpet oftast på halvpall (med undantag i Stockholmsområdet) via ett externt transportbolag som aviserar innan leverans.

I Stockholmsområdet levererar vi så mycket som möjligt med egen personal och kan därför även erbjuda tilläggstjänster såsom inbärning och fastmontering av skåp i golv och/eller vägg. När vi levererar med egen personal använder vi oftast en magasinkärra. Om du önskar att skåpet istället levereras på halvpall behöver detta noteras i kassan vid beställning.

Det är även möjligt att hämta skåpet kostnadsfritt på vårt lager i Huddinge, Stockholm. Välj mellan våra olika fraktalternativ i varukorgen!

Låsinformation

Med omställningsbart nyckellås menas att, ifall du förlorar en av dina nycklar, kan du nollställa låset med den nyckeln du har kvar och aktivera ett nytt par nycklar. Därefter är de gamla nycklarna obrukbara.

På det elektroniskt kodlåset sitter batteriet i en lucka under knappsatsen och kan enkelt bytas från utsidan av skåpet. Tänk på att enbart använda alkaliska högkvalitetsbatterier. Vi rekommenderar Varta, Duracell eller Energizer.

Instruktioner:

Våra bästa tips och råd

Vi är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp i mer än 20 år och får dagligen svara på frågor från kunder, om vad man bör tänka på vid införskaffande av vapenskåp. Våra allra bästa tips och råd har vi samlat här! (Öppnas i ny flik)

Fördelar med vårat hakgreppsystem

Säkerhet

Dörren låses längs båda långsidorna, vilket försvårar rejält vid uppbrytningsförsök. Vissa andra låssystem låser enbart på några fasta punkter av dörren.

Förvaring

Tar mindre plats på insidan av dörren, vilket sparar utrymme i skåpet och bl.a. möjliggör extra breda hyllfack i dörren.

Tryggt

Regelverket har inga lösa delar, nitar eller bultar som med tiden kan gå sönder och orsaka att skåpet i värsta fall går i baklås.

Välkänd konstruktion

En av de mest levererade konstruktionerna i Norden som rekommenderas av fackfolk.

Lättskött

Oftast behövs ingen service alls men vid behov, gör man det enkelt själv.

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp