Vapenställ Salut

Populär
Kampanj!

Vapenställ Salut

2,495.00kr1,995.00kr
(Ex. moms: 1,596.00kr)

  • Lyxigt vapenställ exklusivt utvecklat för ditt SP88.
  • Vapenstället Salut möjliggör en effektiv och säker förvaring av gevären.
  • Justerbart pipstöd höjdmässigt.
  • Förvaring med plats för upp till sju gevär.
  • Välj mellan färgerna vit, svart, militärgrön och rosa.
  • Skyddade plasthölje för att undvika slitage på skåp och pipor.

Instruktioner vid beställning:
Färg:
Välj vilken färg du vill ha.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,
Nollställ

Beskrivning

Vapenställ Salut har utvecklats exklusivt för Scandinavian Safes vapenskåp modell SP88 och ger en utrymmeseffektiv lösning för gevärsförvaring.

Vapenställ Salut är en specialutvecklad lösning för en effektiv, säker och enkel hantering av gevär. Vapenstället är både utvecklat och tillverkat i Sverige av svenskt stål och pulverlackerat för bästa hållbarhet. Stället är designat för att maximera ytan i skåpet och därmed få plats med fler vapen på ett effektivt sätt. Det möjliggör dessutom en smidigare hantering.

Den övre delen av stället, vapenstödet, har fyra urtag och tre vridbara krokar som piporna lutar mot. Två stycken kraftfulla magneter håller stödet på plats mot skåpsväggen och är därför anpassningsbart i höjdled. Krokarna används då de är i horisontellt läge och vrids vertikalt för att ställa in och ta ut vapen. Både urtag och krokar är skyddade med ett plasthölje för att undvika repor på gevären.

Utförandet av den nedre delen av stället, kolvstödet, möjliggör en rakare lutning för gevären vilket ger mer plats. Kolvstödet är klätt i gummi för att kolven ska stå still och för att skydda bakkappan. Önskar man förvara gevären med pipan ner är det möjligt.

Vapenställ Salut är tillverkat i robust metall, välj mellan färgerna vit, svart, rosa eller militärgrön med svarta detaljer.

Eftersom produktutvecklingen och tillverkningen sker i Sverige så gynnas glesbygden då tillverkaren använder sig av en metallförädlingsfabrik i Västerbottens inland. Övrig tillverkning sker i Stockholm.

Vapenställ Salut är designskyddat.

Kompletterande tillbehör: Halvhylla SP88 Standard, helhylla SP88/SP33, mellanvägg SP88.

Vapenställ Salut fakta:

Höjd Bredd Djup Vikt
Vapenstöd 70 330 245
Kolvstöd 30 340 340
Vapenstöd+kolvstöd 3 kg

 

Mer information

Vikt 4 kg
Färg

Vit, Svart, Rosa, Grön

Tillbehör till detta skåp