Daniel Breitholtz designar säkerhetsskåp till förmån för Prostatacancerförbundet!

Daniels design i form av en bokhylla fylld med LP-skivor är folierad utvändigt på säkerhetsskåpet av modell SP88. Grundfärgen är Raw Steel, vad som syns invändigt är ett stålfärgat skåp med högblank lackering. Slipdetaljerna framträder under den blanka ytan och ger en exklusiv industriell känsla med en dos av rost och individualitet.

”Musik är det bästa jag vet. Alla kategorier. Och att vackra vinylskivor inte får ha en naturlig plats i inredningen i människors hem eller på ett snyggt kontor längre irriterar mig. Så, för mig var det ganska givet. Jag ville få en chans att skapa ett säkerhetsskåp som ser ut som en skivsamling. Och ärligt talat, inte vilken skivsamling som helst utan min alldeles egna skivsamling.” DANIEL BREITHOLTZ

Inredning: LED-slinga med ljus- och rörelsesensor, nyckelkroklist och fem hyllfack i dörren.
Välj mellan tre justerbara hyllplan i Raw Steel och jaktinredning med topphylla, mellanvägg och två halvhyllor i Raw Steel.

Extra tillbehör som ingår i säkerhetsskåpet:
– Marshall headphones Monitor ll A.N.C. (Värde 3195 kr)
– Specialgjord hängare med magnet till hörlurarna.
– En sprillans ny Jackson elgitarr!

Låsning: Omställningsbart nyckellås med två nycklar. Önskas svart elektroniskt kodlås, ändrar vi till det!

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1500 mm550 mm400 mm152 kg330 l
Inv.1490 mm540 mm330 mm  
Dag.1380 mm410 mm   

Säkerhetsskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng.

Skåpet går att buda på hos Tradera mellan 21 oktober till 4 november 2021. Beloppet säkerhetsskåpet säljs för, skänks oavkortat till Prostatacancerförbundet. Lägg ett bud, så är du samtidigt med i kampen mot prostatacancer!