Bingo Rimér designar säkerhetsskåp till förmån för Bröstcancerförbundet!

”När frågan kom om jag ville designa ett skåp så fick jag idéen direkt om hur skåpet skulle se ut. En möbel som ingen tidigare skådat! Man ska kunna låsa in sina gevär utan att någon hemma sätter sig på tvären när skåpet ska innanför dörren. Är man inte jägare kan man i stället låsa in dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt som man vill skydda.” BINGO RIMÉR

Bingos unika inredning är i rött plysch, hyllplanet dras ut med ett snyggt läderhandtag och gevärsstället, med plats för upp till tre gevär, är specialbyggt i massiv ek – som är bränd, oljad och klarlackad för bästa lyster. Under skenan finns plats att förvara ammunition och tillbehör. Gevärsstället går att montera ur. LED-list i skenan ingår, som tänds när man öppnar dörren. 

Beskrivning av SP45L säkerhetsskåp: Ett svart liggande säkerhetsskåp med tillhörande beige sittkudde som passar in som en fin inredningsdetalj i ditt hem. Skåpet har ett utdragbart hyllplan på skena, som går att dra ut 112 cm ur skåpet. Hela hyllplanet på skenan inuti skåpet är 130 cm långt. Dörren är högerhängd och öppnas helt för att dra ut skenan.

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås.

Färg: Svart skåp med beige sittkudde.

Vikt: 120 kg. Möjligt med förvaring av vikter under den utdragbara hyllan (för att komma upp över 150 kg om man inte vill bulta fast skåpet enligt vapenlagen). Förberedd med förankringshål i golv.

Säkerhetsskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng. Kan även placeras i bil eller andra fordon.

SP45L liggande skåp fakta:

HöjdBreddDjupVikt
Utv.450 mm450 mm1400 mm120 kg

Skåpet går att buda på hos Tradera mellan 14 oktober till 28 oktober 2021. Beloppet säkerhetsskåpet säljs för, skänks oavkortat till Bröstcancerförbundet. Lägg ett bud, så är du samtidigt med i kampen mot bröstcancer!

Önskar du se skåpet live, är du välkommen förbi vårt showroom i Huddinge!