Matbord med integrerat säkerhetsskåp SP45LE SSF3492

0,00 kr

En möbel utöver det vanliga! 

  • Exklusivt matbord med integrerat vapenskåp!
  • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
  • En revolutionerande möbel lik ingen annan!
  • Förvaring av bl.a. gevär och ammunition inuti matbordet.
  • Ingår ett liggande vapenställ som rymmer upp till tre gevär.
  • Utdragbar hylla på skena för att enkelt hantera dina vapen.
  • Ingår en LED-slinga för automatisk belysning i skåpet.

Pris: 89 995 kronor
Frakt tillkommer

Maila oss på info@scandinaviansafe.se för mer information!

Beskrivning

Tillsammans med Bingo Rimér och Madwood, har vi tagit fram ett revolutionerande hantverk i form av en serie möbler där du kan låsa in dina värdesaker eller vapen i enlighet med vapenlagen. Skydda dina gevär, dyra handväskor, klockor eller annat stöldbegärligt där man minst anar det – i en stilfull sittpuff eller ett praktfullt matbord med ett integrerat säkerhetsskåp i botten!

Bakom varumärket Madwood hittar vi Shape Sthlm AB, ett litet familjeföretag bestående av tre bröder med mer än 20 års erfarenhet inom möbelsnickarbranschen.

Matbord

Ett inbyggt kassaskåp i bordsunderredet erbjuder ett diskret sätt att hålla dina värdefulla tillhörigheter säkra. Den oanvända ytan under bordet har omvandlats till en stadig bas för kassaskåpet. Trät är behandlat med en hårdvaxolja för ökat skydd. Dörren till kassaskåpet är dold i halvstavarna, vilket skapar ett sömlöst utseende. Säkerhetsskåpet kan rymma upp till tre vapen, samt extra ammunition och tillbehör, och har mjuka vapenstöd för att skydda mot repor och skador.

Teknisk beskrivning av bordet: Stommen till bordet är gjord av högpressad MDF som är klädd med massiva ekhalvstavar. Toppskivan är fanerad med ett decoflex-fanér i ek, sargen runt om är i massiv ek och kärnan en 30 mm MDF.

Färg på matbordet: Välj mellan natur ek, mörk ej och brun ek.

Mått på matbordet:

 LängdBreddHöjd
Utv.2500 mm1080 mm770 mm

Integrerat säkerhetsskåp

Beskrivning av säkerhetsskåp SP45L: Avlångt liggande säkerhetsskåp inuti matbordet med utdragbart hyllplan på skena. Brunt läderband för smidig ut/indragning och LED-belysning som tänds automatiskt när skåpet öppnas. Välj mellan vapeninredning eller modulsystem i trä för att inreda hyllplanet med fack.

Förvaring av värdesaker: Träinredning som delar upp det utdragbara hyllplanet i fack som smidigt går att justera i olika storlekar utifrån behov!

Förvaring av gevär: Det liggande vapenstället är utformat i svart stål och har ett mjukt pipstöd för att skydda dina skjutvapen mot repor och skador. Rymmer upp till tre vapen samt extra ammunition och tillbehör under gevären. Vapenskåpet väger 120 kg och under den utdragbara skenan finns plats för att lägga in specialbyggda permanenta vikter, som gör att skåpets totala vikt hamnar på 150 kg. Därmed behöver man inte förankra skåpet enligt svensk vapenlag.

Låsning: Belyst elektroniskt kodlås med knappsatsen uppåt.

Inredning i vapenskåpet: LED-slinga och ett utdragbart hyllplan som är utrustat med vårt liggande vapenställ, ett brunt läderband för smidig ut/indragning, vikter om 34 kg samt bottenmatta.

Färg på skåpet: Svart.

Mått SP45L, liggande skåp:

 HöjdBreddDjupVikt
Utv.450 mm450 mm1400 mm120 kg

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark.


Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp