Brandavskiljande skåp SS550

Populär

Brandavskiljande skåp SS550

  • Certifierat skåp för förvaring av brandfarliga vätskor, sprayburkar och kemikalier.
  • Hindrar spridning av brandfarliga vätskor vid brand!
  • Plats för 225 st 1-liters flaskor.
  • Utrustat med LED-belysning för bästa möjliga exponering.

Beskrivning

Beskrivning av brandavkiljande/kemikalieskåp SS550: Scandinavian Safes brandavskiljande skåp/kemikalieskåp är avsedda för förvaring av kemikalier och brandfarliga vätskor.
Modellen SS550 är ett av våra populäraste kemikalieskåp och rymmer 225 st 1-liters flaskor. Skåpet består av en fast gjuten stomme, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. Konstruktionen med en karm och dörr gör också att skåpet tål många års daglig användning och öppning utan att funktionen försämras.
Skåpet är provat, certifierat och P-märkt av SP, Sveriges Provnings- och forskningsinstitut. Provning har utförts enligt SP metod 2369 och skåpet uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler SPCR 102. Skåpet är godkända enligt klass 1 vilket tillåter förvaring av brandfarlig vätska och aerosoler.
Alla våra brandavskiljande skåp är även utrustade med en högklassig LED-belysning som ger bästa möjliga exponering genom den glasförsedda dörren.

Låsning: Skåpet är utrustat med ett rejält och greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. Glidskenan gör att även hela den översta hyllan kan användas.

Inredning: LED-Belysning och 5 st flyttbara hyllor ingår, hyllorna är godkända för en maxbelastning på 80 kg. I botten av skåpet finns även ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor och burkar

Färg: Vit, kan även lackeras i andra färger enligt önskemål.

Kompletterande tillbehör: Extra hyllor

SS550 fakta:

Höjd Bredd Djup Vikt Volym
Utv. 2000 mm 865 mm 520 mm 361 kg 550 liter
Inv. 1780 mm 753 mm 410 mm

 

Kontakta oss för prisförslag!