Brandavskiljande skåp SS380

Brandavskiljande skåp SS380

  • Certifierat skåp för förvaring av brandfarliga vätskor, sprayburkar och kemikalier.
  • Hindrar spridning av brandfarliga vätskor vid brand!
  • Plats för 135 st 1-liters flaskor.
  • Utrustat med LED-belysning för bästa möjliga exponering.

Beskrivning

Beskrivning av brandavkiljande/kemikalieskåp SS380: Scandinavian Safes brandavskiljande skåp/kemikalieskåp är avsedda för förvaring av kemikalier och brandfarliga vätskor.
Modellen SS380 är vårat näst minsta skåp och rymmer 135 st 1-liters flaskor. Skåpet består av en fast gjuten stomme, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. Konstruktionen med en karm och dörr gör också att skåpet tål många års daglig användning och öppning utan att funktionen försämras.
Skåpet är provat, certifierat och P-märkt av SP, Sveriges Provnings- och forskningsinstitut. Provning har utförts enligt SP metod 2369 och skåpet uppfyller kraven enligt SPs certifieringsregler SPCR 102. Skåpet är godkända enligt klass 1 vilket tillåter förvaring av brandfarlig vätska och aerosoler.
Alla våra brandavskiljande skåp är även utrustade med en högklassig LED-belysning som ger bästa möjliga exponering genom den glasförsedda dörren.

Låsning: Skåpet är utrustat med ett rejält och greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. Glidskenan gör att även hela den översta hyllan kan användas.

Inredning: LED-Belysning och 3 st flyttbara hyllor ingår, hyllorna är godkända för en maxbelastning på 80 kg. I botten av skåpet finns även ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor och burkar

Färg: Vit, kan även lackeras i andra färger enligt önskemål.

Kompletterande tillbehör: Extra hyllor

SS380 fakta:

Höjd Bredd Djup Vikt Volym
Utv. 1450 mm 865 mm 520 mm 276 kg 380 liter
Inv. 1230 mm 753 mm 410 mm

 

Kontakta oss för prisförslag!