Brandavskiljande skåp SS380

Brandavskiljande skåp SS380

  • Certifierat skåp för förvaring av brandfarliga vätskor, sprayburkar och kemikalier.
  • Hindrar spridning av brandfarliga vätskor vid brand!
  • Plats för 135 st 1-liters flaskor.
  • Utrustat med LED-belysning för bästa möjliga exponering.

Beskrivning

Beskrivning av brandavkiljande/kemikalieskåp SS380, utgåva 6: Scandinavian Safes brandavskiljande/kemikalieskåp är avsedd för förvaring av kemikalier och brandfarliga vätskor. Modellen SS380 rymmer 135 stycken 1-liters flaskor. Skåpet består av en fast gjuten stomme, vilket ger ett stabilt skåp som inte behöver förankras i vägg. Konstruktionen med en karm och dörr, gör att skåpet tål många års daglig användning och öppning utan att funktionen försämras.

Skåpen är provade av RISE (Research Institutes of Sweden). Provning har utförts enligt SP metod 2369 utgåva 6 och skåpen uppfyller kraven enligt SBSEs certifieringsregler SPCR 102:2019. Skåpen är godkända i enlighet med kraven för samförvaring av brandfarlig vara i både plastflaskor och aerosolburkar.

Låsning: Skåpet är utrustat med ett rejält och greppvänligt handtag. Dörrstängaren har glidskena för att ge en jämn och lätt gång. Glidskenan gör att även hela den översta hyllan kan användas.

Inredning: Tre flyttbara hyllor ingår, hyllorna är godkända för en maxbelastning på 80 kg. I botten av skåpet finns ett spilltråg som är till för att samla upp eventuellt läckage från flaskor och burkar. Skåpet är även utrustat med en högklassig LED-belysning som ger bästa möjliga exponering genom den glasförsedda dörren! Färg: Vit, kan även lackeras i andra färger enligt önskemål.

Kompletterande tillbehör: Extra hyllor.