Kampanj!

SP66 Pistolskåp SSF3492

Från: 8 195,00 kr

Storsäljare som finns i fyra färger!

 • Godkänd och certifierat säkerhetsskåp enligt SSF3492.
 • Högt pistolskåp där det är möjligt att byta till gevärinredning i framtiden.
 • Kraftigt hakgreppsystem som låser längs båda långsidorna på skåpet.
 • Låt ditt vapenskåp vara en del av inredningen!
 • Två helhyllor medföljer – placeras efter önskad höjd.
 • LED-lampa ingår i alla färgade skåp, värde 199:-
 • Fem förvaringsfack i dörren.
 • Förberedd med förankringshål i golv och vägg.
 • Gold Edition, värde 1000:- ingår när du väljer rosa skåp!
 • Mått: 1250x420x300 mm.
 • Vikt: 91 kg. 

 

Instruktioner vid beställning:
Låstyp: Välj vilken typ av låsning du vill ha på ditt skåp.
Färg: Välj om du vill lägga till belysning.
Pistolhållare: Välj om du vill lägga till pistolhållare.

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Beskrivning

Modell SP66 vapenskåp

Säkerhetsskåp med helhyllor för förvaring av pistol. Finns i fyra olika färger. Enligt vapenlagen ska säkerhetsskåp som understiger 150 kg förankras, skåpet är lätt att förankra tack vare fyra förankringshål i botten och i ryggen. Vapenskåpet är testat och certifierat enligt SSF3492 och godkänt för 20 poäng, vilket innebär att du i praktiken får förvara 20 stycken gevär alternativt 10 stycken pistoler eller 5 stycken helautomatiska vapen inuti skåpet.

Skåpets konstruktion

Skåpet är tillverkat i 4 mm specialplåt och utvalda områden har förstärkts ytterligare med manganplåt. Låsområdet är extra skyddat från samtliga håll och är även utrustat med en sprängsäkring. Tack vare skåpets kraftiga hakgreppsystem och bakkantslåsning, låser dörren längs båda långsidorna. Dörren är högerhängd. Fler fördelar med vårt hakgreppsystem finner du längre ner på sidan.

Certifikat

Skåpet är certifierat enligt SSF3492 och godkänt av försäkringsbolag och myndigheter. Låset är certifierat enligt SSF3880 & EN1300 klass B. Skåpet är också FG godkänt i Norge och F&P-registrerat i Danmark.

Låsning

Välj mellan belyst elektroniskt kodlås och omställningsbart nyckellås med två nycklar.
Mer information och instruktioner för låsen finner du längre ner på sidan.

Inredning

Två justerbara vita helhyllor, bottenmatta samt fem förvaringshyllor i dörren. Magnetisk LED-belysning som tänds automatiskt när du öppnar skåpet ingår vid val av svart, grönt och rosa skåp!

Färg

Välj mellan vit, svart, rosa och grön.

SP66 mått

HöjdBreddDjupViktVolym
Utv.1250 mm420 mm300 mm91 kg157 l.
Inv.1240 mm410 mm230 mm  
Dag.1130 mm280 mm   

Handtag, knappsats och gångjärn ökar det utvändiga djupet med max 40 mm.

Kompletterande tillbehör

Gold Edition för att byta ut knappsats/nyckelbricka, handtag och logga till guld istället för svart (ingår vid val av rosa skåp), extra helhyllor alternativt halvhyllor för förvaring på små hyllplan, extra LED-lampa eller LED-slinga som tänds automatiskt när du öppnar skåpet, magnetisk krok för att kunna hänga nycklar etc. inuti skåpet, magnetisk läskstångshållare som håller upp till tre läskstänger, kolvstöds/skyddsmatta i gummi för ett extra bra grepp, beige kolvstöds/skyddsmatta kan även användas som skydd mellan golv och skåp, magnetisk pistolhållare eller pistolhållare i plast, inbrottslarm som aktiverar ifall skåpet utsättas för angrepp eller flyttas, extra nycklar (vid vad av nyckellås), extra batteri (vid val av elektroniskt kodlås), förbättringsfärg ifall man av någon anledning råkar repa skåpet, betongsockel för att skåpets totala vikt ska överstiga 150 kg, förslutningssats för oanvända monteringshål om du ej monterar fast skåpet i golv eller vägg, trä– eller betongbultar för att förankra ditt skåp och extra vapenstöd.

Leverans

Skåpet levereras emballerat i plast och kartong. Vid beställning med hemleverans skickas skåpet oftast på halvpall (med undantag i Stockholmsområdet) via ett externt transportbolag som aviserar innan leverans.

I Stockholmsområdet levererar vi så mycket som möjligt med egen personal och kan därför även erbjuda tilläggstjänster såsom inbärning och fastmontering av skåp i golv och/eller vägg. När vi levererar med egen personal använder vi oftast en magasinkärra. Om du önskar att skåpet istället levereras på halvpall behöver detta noteras i kassan vid beställning.

Det är även möjligt att hämta skåpet kostnadsfritt på vårt lager i Huddinge, Stockholm. Välj mellan våra olika fraktalternativ i varukorgen!

Låsinformation

Med omställningsbart nyckellås menas att, ifall du förlorar en av dina nycklar, kan du nollställa låset med den nyckeln du har kvar och aktivera ett nytt par nycklar. Därefter är de gamla nycklarna obrukbara.

På det elektroniskt kodlåset sitter batteriet i en lucka under knappsatsen och kan enkelt bytas från utsidan av skåpet. Tänk på att enbart använda alkaliska högkvalitetsbatterier. Vi rekommenderar Varta, Duracell eller Energizer.

Instruktioner:

Våra bästa tips och råd

Vi är ett familjeföretag som har tillverkat vapenskåp i mer än 20 år och får dagligen svara på frågor från kunder, om vad man bör tänka på vid införskaffande av vapenskåp. Våra allra bästa tips och råd har vi samlat här! (Öppnas i ny flik)

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Fast fraktpris på alla skåp

695:- till valfri gatuadress i Sverige
0:- vid upphämtning i Stockholm

5 års garanti

Mot fabrikationsfel på samtliga säkerhetsskåp

Återförsäljare i hela norden

Levererar även i Europa
Direkt från egna lager

Inbärning och montering i Stockholm

Vi erbjuder tilläggstjänster för leveranser i Stockholms län

Tillbehör till detta skåp