Vi anställer!

Scandinavian Safe växer och vi behöver fler härliga medarbetare som kan bidra till vårt familjeföretag! Just nu söker vi en servicetekniker/montör som kan arbeta hos oss halv- eller heltid. Läs om tjänsten nedan och ansök omgående om du inser att det är just dig vi letar efter!

Händig och noggrann servicetekniker/montör som kan uppehålla vår goda service!

I Stockholms-området erbjuder vi idag reparation och service samt inbärning och montering av säkerhetsskåp. Vi är väldigt noga med att kunderna möts av serviceinriktad, trevlig personal som har bra hand om både kommunikationen med kunderna och om deras hem. Vi söker nu en ny medarbetare med känsla för bra service!

Arbetsuppgifter

Skåpen är tunga och rullas in med säckkärra, bärs ibland i trappor (kan innebära tunga lyft samt krångliga eller trånga trappor), därefter ska de monteras i vägg eller golv. Vid montering används olika typer av skruvar och fästanordningar anpassat för underlaget. Du kan behöva kapa golvlister eller såga ut en bit av golv/vägg i exempelvis en garderob, för att skåpet skall förankras på bästa möjliga sätt! Du planerar detta tillsammans med kunden innan ditt besök, för att allt skall gå smidigt på plats.

Vi levererar mellan 5-6 skåp per leveranstillfälle och leveranserna sker med en eller två montörer beroende på arbetet. Utöver detta kommer du att arbeta på vårt lager, dels för att planera körningarna, förbereda skåpen innan leverans men även med andra typer av lagertjänst.

Erfarenhet/bakgrund

För att du ska passa hos oss är det viktigt att du har lätt för planering, ser lösningar och har nära till ett leende! Du har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt kundkontakt, vana av tunga lyft och får gärna ha någon typ av hantverkar/snickar-bakgrund. Du är händig, noggrann och serviceinriktad!

Mer om tjänsten

Är det dig vi letar efter?

Maila ditt cv till rebecka@scandinaviansafe.se samt beskriv vem du är, vad du tar med dig från tidigare arbetsplatser och varför detta jobb skulle passa dig! Intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt!

Vet du någon annan som skulle passa in på personen vi söker? Tipsa gärna! 🤩

Mer om oss

Scandinavian Safe är ett familjeföretag som idag drivs av tre syskon. Bolaget startades 2001 har sedan dess tillverkat över 150 000 värdeförvaringsenheter till myndigheter, företag och privatpersoner. Vi är en liten organisation som arbetar hårt och har roligt tillsammans på jobbet med fokus på utmärkt service! Vill du veta mer om oss och vilka vi är, kika in på vårt instagramkonto @scandinaviansafe där vi på ett humoristiskt sätt visar hur det kan vara att arbeta i ett familjeföretag.

Senast uppdaterad: 2024-07-01