Frågor om leverans

För att minimera risken för smitta i samband med lastning och lossning av gods, kan chauffören vid elektronisk kvittens, signera åt mottagaren för att handdatorn inte ska beröras av för många olika händer. Är godset transportskadat när du ska ta emot det, har skadan uppstått på väg från oss till dig och transportbolaget är ansvariga för skadan. Du behöver därför anmäla alla skador till chauffören direkt vid mottagandet och se att en skriftlig anmälan görs av chauffören i samband med signeringen. Om så inte sker, kan vi tyvärr inte ersätta skadan.

Vi levererar säkerhetsskåp till valfri gatuadress i Sverige för 625:-/skåp. Eventuella kostnader för pallar, färjförbindelser och leveranshinder kan tillkomma. Vid felaktiga leveransuppgifter vid genomförd order samt lagerhyra kan kostnader tillkomma och debiteras i efterhand. Fraktkostnad för resterande produkter ser du när produkten ligger i varukorgen.

Du kan välja att hämta ditt skåp kostnadsfritt på Scandinavian Safe ABs lager i Huddinge, inkl. emballage. För företag levereras skåpen till huvudentré eller lastkaj/varumottagning på gatuplan. För privatpersoner som bokat hemleverans så sker leverans till gatuadress om du bor i lägenhet och fram till tomtgräns om du bor i hus, eller så nära port eller tomtgräns som en lastbil kan köra. Leveranserna sker på vardagar under dagtid och du som kund ansvarar för att vara anträffbar och kunna ta emot leveransen på den dag som aviserats av transportören. Avisering sker minst en dag innan via sms eller telefonsamtal. En del mindre produkter kan komma att skickas till närmaste ombud för avhämtning, gäller oftast de produkter som väger under 15-20 kg. Fraktkostnad debiteras enligt vår prislista. Eventuella kostnader för pallar, färjförbindelser och leveranshinder kan tillkomma. Vid felaktiga leveransuppgifter vid genomförd order kan kostnader tillkomma.
De flesta av våra produkter är lagervaror och leveranstiden är oftast inte längre än 3-5 arbetsdagar, däremot reserverar vi oss alltid för en leveranstid på 1-3 veckor. Vi reserverar oss också för tillfällig slutförsäljning. Om en produkt är tillfälligt slutsåld och/eller leveranstiden är längre än överenskommet kontaktas du omgående av oss.
Inbärning är ett tillägg på frakten som erbjuds i Stockholmsområdet. Det innebär att vi bär in din produkt där du vill ha den, vill du inte ha kvar emballaget så tar vi självklart med oss det. Priset på inbärning varierar beroende på hur produkten måste tas in, bla hur många trappsteg osv. Beställaren ser till att det är fri transportväg vid leveranstillfället till vald plats där produkten skall placeras. Scandinavian Safe AB fråntar sig alla kostnader vid skada om detta inte är utfört.
Inbärning & montering är ett tillägg på frakten som erbjuds i Stockholmsområdet. Det innebär att vi bär upp din produkt dit där du vill ha den och sedan förankrar vi den i golv eller vägg. Vill du inte ha kvar emballaget så tar vi detta med oss. Priser på inbärning och montering varierar beroende på hur produkten måste tas in, bla hur många trappsteg osv. Vi kommer att vilja veta innan vi kommer vad det är för material där vi skall borra. Vi rekommenderar att man väljer en vägg eller golv av betong för bästa förankring. Beställaren ser till att det är fri transportväg vid leveranstillfället till vald plats där produkten skall placeras. Scandinavian Safe AB fråntar sig alla kostnader vid skada om detta inte är utfört.
Beställaren kontrollerar frågor med fastighetsägaren om det krävs innan leverans.
Hämtning innebär att du hämtar produkten kostnadsfritt på vårt lager. Ring till oss innan du åker och meddela oss att du vill komma och hämta din produkt. Öppettider vardagar mellan 08.00-17.00. Vi hjälper till att lasta in din produkt i ditt fordon, om önskas ger vi en genomgång hur din produkt fungerar. Adress: Scandinavian Safe AB Regulatorvägen 19 141 49 Huddinge Telefonnummer: 08-68 98 560