Säkerhetsskåp för verktyg & verkstad

Varje år sker över 8 000 stölder på byggarbetsplatser runt om i Sverige vilket är en ökning på 30% sedan 2015, enligt statistik från Brottsförebyggande rådet, BRÅ. Detta har kostat företagen hela 1,5 miljarder i förlorat material, därefter tillkommer all övrig kostnad för förlorad arbetsförmåga och deadlines som inte kan hållas.

Genom ett certifierat verktygsskåp från Scandinavian Safe försvårar ni för tjuven och skyddar era dyrbara verktyg.

Våra verktygsskåp är certifierade enligt SSF3492 som är godkända av de flesta försäkringsbolag och myndigheter. Kontrollera med ditt försäkringsbolag vad som gäller för just er och era verktyg.

Verktygsskåpen finns i olika storlekar för att anpassas till er verksamhet, oavsett om det handlar om stora byggarbetsplatser, byggcontainrar, kontor eller bilen.

Säkerheten är vår expertis! Utöver våra vanliga elektroniska lås har vi även andra låsfunktioner som kan kopplas ihop med passagesystem eller varför inte ge varje anställd en personlig kod? Oavsett vad som passar er verksamhet bäst så kan vi hjälpa till att göra det bästa möjliga för just er. Ring oss så berättar vi gärna mer!